previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > Buffetten > Tapas buffet

Tapas buffet

Een tapa was is Spanje aanvankelijk een aperitiefhapje. Tegenwoordig worden tapas wereldwijd als complete maaltijd gegeten. Bij De Gooische Catering kunt u rekenen op een perfect verzorgd en uniek tapas buffet. Met exclusieve hapjes en drankjes maken wij uw aanstaande receptie/borrel, bruiloft, tuinfeest of personeelsfeest tot een groot succes!

Met ons tapas buffet brengen we Spanje naar uw toe!

Wist u dat de oorsprong van tapas helemaal teruggaat naar Zuid-Spanje rond 1500? De soldaten van Keizer Karel V kregen onderweg in herbergen bij alcoholische drankjes kleine hapjes te eten. Dit onder bevel van de keizer om te voorkomen dat zijn ruiters dronken te paard verder gingen! Anno 2014 is het tapas buffet een begrip, ver buiten de grenzen van Spanje! Met ons tapas buffet zijn wij regelmatig te vinden tijdens allerlei soorten party’s in het hele land. Wij zorgen ervoor dat iedereen in een ongedwongen sfeer kan genieten van gezonde en smaakvolle hapjes. U kunt voor uw feest zelf het menu van het tapas buffet samenstellen. Onze koks zijn ervaren in het bereiden van heerlijke tapas van vlees, vis, diverse kaassoorten, groenten en vruchten! Stuk voor stuk met overheerlijke sauzen, dressings en oliën. U kunt kiezen voor een tapas buffet met traditionele gerechtjes als patatas bravas -gebakken aardappelen in pikante tomatensaus-, pollo al ajillo -kip met knoflook- en pinchos -kleine belegde broodjes-. Maar ook allerlei moderne varianten behoren tot de mogelijkheden.

Krijgt u al trek? Neem snel contact met ons op, dan kunnen de voorbereidingen van uw tapas buffet beginnen!

Het buffet is gebaseerd op een minimale afname van 20 personen en vanaf € 21,50 p.p.

Wij bezorgen uw catering in:

Gooi, Blaricum, LarenHuizen,NaardenBussum, Weesp, Muiden, Utrecht, Amsterdam Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere HoutHilversum,en Almere Pampus Almere

arrows Nederlands buffet
arrows Frans buffet
arrows Stamppotten buffet
arrows Gooische Italië
arrows Gooische genieten
arrows Spaans buffet
arrows Italiaans buffet
arrows Gooische weelde
arrows Gooische gemak
arrows Tapas buffet