previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > Catering Almere Poort

Catering Almere Poort


Gooische Catering in Almere
verzorgt de catering van Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere Hout en Almere Pampus. De wijk Almere Pampus is de nieuwste wijk van Almere in de provincie Flevoland.

Almere Poort is onderdeel van de gemeente Almere. In het najaar van 2005 werd het eerste gebouw opgeleverd. Almere Poort heeft zijn naam gekregen omdat het (vanuit Amsterdam) de poort tot Almere zal worden. Almere Poort was niet gepland vanaf het eerste begin van Almere.

Met meer dan 15 jaar catering ervaring in Almere Poort is uw (bedrijfs) feest of partycatering bij Gooische Catering Almere gegarandeerd in goede handen. Bij ons staan u en uw gasten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze dienstverlening. Wij werken graag met verse seizoensproducten en altijd dagelijks vers bereid.

Gooische Catering is uw partycateraar in Almere Poort voor:

  • Bruiloften in Almere Poort
  • Diners in Almere Poort
  • Borrels in Almere Poort
  • Buffetten in Almere Poort
  • Salades in Almere Poort
  • Borrelhapjes in Almere Poort
  • High Tea in Almere Poort
  • Barbecue in Almere Poort
  • (bedrijfs) Feesten in Almere Poort

Bij u thuis in Almere Poort of op locatie, Gooische Catering neemt graag de partycatering organisatie van u over en verzorgt uw feest in uw stijl en wensen.

Catering services van borrelhapjes tot grote diners en feesten

Gooische Catering staat bekend om zijn veelzijdige en onderscheidende catering. Als cateraar verzorgen wij dagelijks diners, buffetten of feesten. Voor borrels, borrelhapjes en een high tea bent u bij ons ook aan het goede adres. Onze catering services zijn geheel afgestemd op uw wensen en uw gezelschap. Of u nu een feest voor vrienden geeft of een zakelijke bijeenkomst heeft, als kwalitatief hoogwaardige cateraar kunnen wij u adviseren over verschillende diners, buffetten en feesten op uiteenlopende catering locaties in Almere Poort en omgeving. De party catering is geschikt voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Voor de culinaire invulling van een feest, high tea of gezellige borrels draait Gooische Catering zijn hand niet om. Voor wat voor catering locatie u ook kiest, wij verzorgen uw catering van top tot teen.

Als party cateraar in Almere denken wij met u mee

Gooische Catering Almere excelleert door de hoge kwaliteit en snelle service die wordt geboden. Als cateraar zijn wij flexibel en betrouwbaar. Onze catering services zijn gericht op uw smaak en voorkeuren. Wat voor catering locaties of culinaire uitwerking u ook kiest, wij leveren maatwerk en laten uw verwachtingen uitkomen. Ons culinaire assortiment en aanbod is afgestemd op de aard van het feest, high tea of borrels. Wenst u lekkere borrelhapjes bij de feesten, chique buffetten of representatieve diners? Wij denken met u mee bij de invulling van de party catering. U vindt ons catering aanbod op onze website. Warme en koude catering buffetten met dagverse seizoenproducten, een luxe diner met familie, vrienden of zakenrelaties bij u thuis of door u uitgekozen mooie catering locaties. Gooische catering neemt de organisatie met genoegen van u over.

Gooische Catering Almere laat al uw dromen op het gebied van party catering uitkomen. Op elk feest of high tea is de smaak raak. Borrels met borrelhapjes en diners met heerlijke wijnen; Gooische Catering regelt het. Wij verzorgen én ontzorgen u. Onze catering services lopen van advies tot invulling en opruimen. Wij verzorgen de catering met liefde voor het vak. Het leven moet worden gevierd. Daar helpen wij als cateraar graag aan mee.

Wilt u vrijblijvend een afspraak voor het bespreken van uw Catering in Almere of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Gooische Catering? Mail naar info@gooische-catering.nl of bel 035-6782791

Wij bezorgen uw catering in:

Gooi, Blaricum, LarenHuizen,NaardenBussum, Weesp, Muiden, Utrecht, Amsterdam Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere HoutHilversum,en Almere Pampus Almere