previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > Catering locaties > Catering Almere Haven

Catering Almere Haven

Catering almere havenGooische Catering in Almere Haven verzorgt de catering van Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere Hout en Almere Pampus

Almere Haven is een stadsdeel binnen de gemeente Almere in de Nederlandse provincie Flevoland. Het stadsdeel heeft 22.266 en ligt aan het Gooimeer. Het is het kleinste stadsdeel van Almere. Almere Haven is het oudste gedeelte van Almere. De eerste woningen werden opgeleverd in november 1976, toen de eerste bewoners arriveerden, destijds vooral Amsterdammers. Toen werd Almere Haven nog aan elkaar geschreven, als “Almerehaven”. Bij de instelling van de gemeente Almere op 1 januari 1984 werd tevens de naam van dit stadsdeel gewijzigd.

Met meer dan 15 jaar catering ervaring in Almere Haven is uw (bedrijfs) feest of catering bij Gooische Catering Almere Haven gegarandeerd in goede handen. Bij ons staan u en uw gasten altijd centraal en streven wij altijd naar perfectie van onze dienstverlening. Wij werken graag met verse seizoensproducten en altijd dagelijks vers bereid. Haven

Gooische Catering is uw cateraar in Almere Haven voor:

Bij u thuis in Almere Havenof op locatie, Gooische Catering neemt graag de catering organisatie van u over en verzorgt uw feest in uw stijl en wensen.

Catering services van borrelhapjes tot grote diners en feesten

Gooische Catering staat bekend om zijn veelzijdige en onderscheidende catering. Als cateraar verzorgen wij dagelijks diners, buffetten of feesten. Voor borrels, borrelhapjes en een high tea bent u bij ons ook aan het goede adres. Onze catering services zijn geheel afgestemd op uw wensen en uw gezelschap. Of u nu een feest voor vrienden geeft of een zakelijke bijeenkomst heeft, als kwalitatief hoogwaardige cateraar kunnen wij u adviseren over verschillende diners, buffetten en feesten op uiteenlopende catering locaties in Almere Haven en omstreken. De party catering is geschikt voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Voor de culinaire invulling van een feest, high tea of gezellige borrels draait Gooische Catering zijn hand niet om. Voor wat voor catering locatie u ook kiest, wij verzorgen uw catering van top tot teen.

Als party cateraar in Almere haven denken wij met u mee

Gooische Catering Almere haven excelleert door de hoge kwaliteit en snelle service die wordt geboden. Als cateraar zijn wij flexibel en betrouwbaar. Onze catering services zijn gericht op uw smaak en voorkeuren. Wat voor catering locaties of culinaire uitwerking u ook kiest, wij leveren maatwerk en laten uw verwachtingen uitkomen. Ons culinaire assortiment en aanbod is afgestemd op de aard van het feest, high tea of borrels. Wenst u lekkere borrelhapjes bij de feesten, chique buffetten of representatieve diners? Wij denken met u mee bij de invulling van de party catering. U vindt ons catering aanbod op onze website. Warme en koude catering buffetten met dagverse seizoenproducten, een luxe diner met familie, vrienden of zakenrelaties bij u thuis of door u uitgekozen mooie catering locaties. Gooische catering neemt de organisatie met genoegen van u over.

Gooische Catering Almere Haven laat al uw dromen op het gebied van party catering uitkomen. Op elk feest of high tea is de smaak raak. Borrels met borrelhapjes en diners met heerlijke wijnen; Gooische Catering regelt het. Wij verzorgen én ontzorgen u. Onze catering services lopen van advies tot invulling en opruimen. Wij verzorgen de catering met liefde voor het vak. Het leven moet worden gevierd. Daar helpen wij als cateraar graag aan mee.

Wilt u vrijblijvend een afspraak voor het bespreken van uw Catering in Almere Haven of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Gooische Catering? Mail naar info@gooische-catering.nl of bel 035-6782791

arrows Catering Gooi
arrows Catering Utrecht
arrows Catering Muiden
arrows Catering Huizen
arrows Catering Blaricum
arrows Catering Bussum
arrows Catering Hilversum
arrows Catering Laren
arrows Catering Naarden
arrows Catering Weesp
arrows Catering Amsterdam
arrows Catering Almere Hout
arrows Catering Almere Buiten
arrows Catering Almere Stad
arrows Catering Almere Haven