previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > Catering locaties > Catering Gooi

Catering Gooi

Uw catering in het Gooi voor Feesten, High Tea, Bruiloften, Diners, Salades, Borrels en meer.

Op zoek naar cateringbedrijf in het Gooi en omstreken? Dan bent u bij Gooische Catering aan het goede adres. Midden in het het Gooi, bevind zich de Gooische Catering, al enige jaren actief in het Gooi met catering. De Gooische Catering verzorgt graag ook uw party catering in het Gooi en omstreken. Met meer dan 20 jaar ervaring in de Horeca en Catering bent u verzekerd van een geslaagd feest in het Gooi of op locatie.

De Gooische Catering in het Gooi is uw cateraar voor (bedrijfs) Feesten, Bruiloften, Diners, Borrels, salades en Barbecue  Gooische Catering neemt graag de zorgen van u over en verzorgt een feestavond, evenement, diner, borrel, High Tea of lunch in uw stijl naar uw wensen. Bekijk hiervoor ook onze speciale Gooische catering arrangementen.

Bij Gooische Catering in het Gooi krijgt u altijd net iets meer, wij denken mee over de ambiance het assortiment en natuurlijk de kosten. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dat is ons moto.

Wilt u vrijblijvend een afspraak voor het bespreken van uw catering in het Gooi of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Gooische Catering? Mail naar info@gooische-catering.nl of bel 06-452 752 63

 

arrows Catering Gooi
arrows Catering Utrecht
arrows Catering Muiden
arrows Catering Huizen
arrows Catering Blaricum
arrows Catering Bussum
arrows Catering Hilversum
arrows Catering Laren
arrows Catering Naarden
arrows Catering Weesp
arrows Catering Amsterdam
arrows Catering Almere Hout
arrows Catering Almere Buiten
arrows Catering Almere Stad
arrows Catering Almere Haven