previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > Diner > Amuse diner

Amuse diner

U heeft iets te vieren binnenkort, gefeliciteerd! Wat denkt u ervan om uw collega’s, klanten, vrienden en/of familie eens op iets anders te trakteren? Geen standaard lunch, borrel of diner, maar een amuse diner! De Gooische Catering is dé partycateraar die een eersteklas amuse diner voor u kan regelen. Kleine hapjes die u samen met uw gasten al lopend, staand of zittend kunt nuttigen. Een amuse diner is veelzijdig, dynamisch en ongedwongen!

De Gooische Catering: expert in amuse diners

Het leuke van een feestje is dat u eindelijk weer een goed bij kunt praten met uw dierbaren. Om de sfeer tijdens uw party energiek en relaxed te houden, raden wij een amuse diner aan. Verdeeld over de avond serveren wij uiteenlopende kleine hapjes. Van vlees- en visgerechten tot groentes, salades en desserts. Onze mensen kunnen de lekkernijen op verschillende manieren opdienen. Dit hangt af van de locatie van uw feest en uw voorkeur. Zo kunnen we rondgaan met schalen en de dinergerechten aan iedereen persoonlijk aanbieden. We kunnen de verschillende hapjes ook verspreid in de ruimte op tafels plaatsen. Hoe uw amuse diner er heel concreet uit gaat ziet, overleggen we graag met u! U heeft alle inspraak in wat er ‘op tafel’ komt en in welke vorm we de heerlijkheden presenteren. Als vanzelfsprekend zorgt De Gooische Catering ook voor verschillende dranken. Zo zoeken wij zoeken top-wijnen uit die perfect combineren met de menukaart.

Bent u enthousiast geworden over een amuse diner? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we graag alle opties door!

Wij bezorgen uw catering in:

Gooi, Blaricum, LarenHuizen,NaardenBussum, Weesp, Muiden, Utrecht, Amsterdam Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere HoutHilversum,en Almere Pampus Almere

arrows Walking diner
arrows Amuse Diner
arrows Overwerk maaltijden
arrows Sitting down diner
arrows Life cooking
arrows Barbecue