previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > Diner > Sit down dinner

Sit down dinner

Gaat u binnenkort weer eens heerlijk tafelen met vrienden, familie of collega’s? Om bij te praten of een jubileum of verjaardag te vieren? Wat voor feestje u waar dan ook geeft, u heeft uw cateraar al gevonden! Voor de organisatie van een klassiek en ontspannen sit down dinner kunt u vandaag nog De Gooische Catering inschakelen!

Trakteer uzelf en uw naasten op een ongeëvenaard sit down dinner!

U wordt verwend met een excellent diner die uit meerdere gangen bestaat. De bediening is professioneel, accuraat en ouderwets vriendelijk. Het is alsof u de hele avond in een toprestaurant te gast bent. Dat is de sfeer die wij willen creëren tijdens een sit down dinner. De Gooische Catering beschikt over een aantal moderne mobiele keukens. In deze keukens kunnen we ook op de locatie van uw party het diner klaarmaken. Wij hebben de afgelopen jaren complete diners verzorgd in kantoorruimtes, kantines van sportclubs, bij mensen thuis in de woonkamer of de tuin. De locatie is voor ons nooit een beperking! Wij komen namelijk met een compleet ingerichte keuken naar u toe gereden. Ook hebben we een aantal prachtige catering locaties waaronder de Grote kerk in Naarden, Vestingmuseum, Weegschaalmuseum of onze Gooische Kookstudio in Naarden. Wat het menu betreft, kunt u kiezen uit de Nederlandse, Franse, Spaanse en Italiaanse keuken. Heeft u iets in gedachten dat u niet op onze site terug vindt? Onze koks zijn nieuwsgierig! En ook voor aanvullende wensen zoals chique tafelkleden, kaarsen of feestelijke servetten kunt u op ons rekenen!

Onze diner suggesties geven wij u graag. Vraag naar ons Food & Mood book!

Laat de Gooische Catering uw sit down dinner organiseren. Wij geven u een avond om nooit te vergeten!

Wij bezorgen uw catering in:

Gooi, Blaricum, LarenHuizen,NaardenBussum, Weesp, Muiden, Utrecht, Amsterdam Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere HoutHilversum,en Almere Pampus Almere

arrows Walking diner
arrows Amuse Diner
arrows Overwerk maaltijden
arrows Sitting down diner
arrows Life cooking
arrows Barbecue