previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > Diner > Walking diner

Walking diner

Walking diner, ook wel bekend onder de naam running diner of op z’n Nederlands ‘vorkjesdiner’ is een hit in Nederland! Het woord zegt het al: walking oftewel lopend diner. U eet al wandelend en converserend met uw gasten de meest uiteenlopende gerechten. Als u op het punt staat een feestje te organiseren, raden wij van de Gooische Catering een walking diner van harte aan!

Een walking diner als alternatief voor een statig zittend diner!

Overheerlijk tafelen en tegelijkertijd alle tijd hebben om met iedereen op uw party bij te kletsen. In beweging blijven en tussendoor even zitten om een heerlijk drankje te drinken. Dat klinkt aantrekkelijk toch? De Gooische Catering kan zo’n walking diner voor u verzorgen. Het maakt niet uit waar uw personeelsfeest, verjaardag, trouwerij of jubileum plaatsvindt. Het praktische van een walking diner is dat het in iedere ruimte te organiseren is. Zowel binnen als buiten. Ook thuis in uw tuin, op kantoor of bij de vereniging. Wij komen met alle hapjes en drankjes naar u toe. Daarbij inbegrepen het complete servies en bestek en ander toebehoren als servetten en afvalbakjes.
Wat staat er op het menu tijdens een walking diner? Die vraag stellen we graag aan u! Onze koks kunnen diverse hapjes op verzoek bereiden. Natuurlijk brengen wij u graag op ideeën. Wat denkt u van Franse, Italiaanse of Spaanse gerechten? Daarnaast kunt u ook kiezen voor Hollandse kost als stamppotjes en door onze koks zelf ontworpen en zeer smaakvolle Gooische dissen!

Probeer het eens uit een walking diner. Wij voorspellen u een ongekend feestelijk, levendig en uiterst smaakvol diner!

Vraag naar ons Food & Mood book voor mooie suggesties!

Wij bezorgen uw catering in:

Gooi, Blaricum, LarenHuizen,NaardenBussum, Weesp, Muiden, Utrecht, Amsterdam Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere HoutHilversum,en Almere Pampus Almere

arrows Walking diner
arrows Amuse Diner
arrows Overwerk maaltijden
arrows Sitting down diner
arrows Life cooking
arrows Barbecue