previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > Diner

Diner

U wilt graag uw vrienden, familie of zakenpartners in uw eigen huis of op een specifieke locatie ontvangen voor een lunch of diner. Gooische Catering neemt de organisatie graag van u over. Alles is mogelijk, van een buffet tot een luxe diner.

Gooische Catering verzorgt alles voor u, geen afwas, geen vieze keuken, u hoeft niets op te ruimen, want wij nemen alles voor u mee terug. 

Bij een goed diner behoren ook mooie wijnen. Onze sommelier zal hiervoor een wijnadvies voor u verzorgen, uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen wijnen te schenken.  Wij geven u graag advies voor een mooie wijn – spijs combinatie.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u een diner wilt organiseren, dan komen wij bij u thuis om al uw culinaire wensen te bespreken. U geeft uw wensen aan met betrekking tot het aantal gangen, speciale wensen, dieetwensen en budget Vervolgens stellen wij een aantal menu’s samen waaruit u een keuze kunt maken.

Ruim voor de dag van uw diner spreken wij de laatste details met u door. Op de dag zelf zal onze chefkok de mobiele keuken bij u thuis instaleren en de laatste voorbereidingen treffen. U kunt vervolgens in alle rust uw gasten ontvangen.

Het diner zal op de avond worden uitgeserveerd door uw persoonlijke gastheer, zodat u alle aandacht aan uw gasten kunt geven en optimaal kunt genieten.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of meer informatie

Bekijk ook onze locatie www.gooische-kookstudio.nl

Wij bezorgen uw catering in:

Gooi, Blaricum, LarenHuizen,NaardenBussum, Weesp, Muiden, Utrecht, Amsterdam Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere HoutHilversum,en Almere Pampus Almere

 

arrows Receptie / Borrel
arrows Diner
arrows Lunch
arrows Borrelhapjes
arrows Catering locaties
arrows Bruiloft
arrows Tuinfeest
arrows Personeelsfeest
arrows Partyverhuur
arrows High Tea