previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > nieuws > Eerste Easy Sunday Afternoon groot succes!

Eerste Easy Sunday Afternoon groot succes!

Naarden, 2 december 2013 – De eerste editie van het lifestyle-evenement Easy Sunday Afternoon in The Upper Deck in Naarden is een prachtig succes geworden. Niet in de laatste plaats dankzij de aanwezigheid van Roy Donders: de stylist uit het zuiden deed voor het eerst ’t Gooi aan. Gewillig ging de sympathieke Tilburger met zijn vele fans op de foto, terwijl zijn eigen huispakken, die op deze dag voor het eerst werden verkocht, gretig aftrek vonden.

Oliebollen van Gooische Catering, overheerlijke wijn, geweldige kleding, accessoires, lifestyle-producten, culinaire hoogstandjes van Gooische Kookstudio, de leukste hondenboetiek: The Upper Deck in Naarden stond afgelopen zondag bol van mooie producten. Hapje, drankje, ongedwongen shoppen, lekkere muziek en een geweldige kinderopvang: Easy Sunday Afternoon was met recht de beste zondagmiddagbesteding die je kunt bedenken. Met natuurlijk, als klap op de vuurpijl, de aanwezigheid van niemand minder dan reality-hotshot Roy Donders: “Joh, ik moet effe bijkomen, ik heb maar twee uur geslapen!” Dankzij de worstenbroodjes van 4Lunch lukte dat wonderwel en toen ging Roy dan ook als een speer.

De eerste huispakken

Het enthousiasme van de deelnemende standhouders was groot: “Het is erg leuk om deel te nemen aan dit evenement. De sfeer zat er meteen al goed in en de aankleding was geweldig. Een goede manier om onze producten onder de aandacht van een groot publiek te brengen. We zien uit naar de tweede editie!”, aldus een van de standhouders. Ook de bezoekers waren vol lof over het evenement. Sommigen kwamen van heinde en ver, in eerste instantie om Roy Donders te kunnen zien. De stylist ging zonder morren met zijn fans op de foto, met een grijns van oor tot oor. Veel mensen schaften een huispak van Roy aan: ze hadden hiermee de primeur, omdat Roy ze tijdens Easy Sunday Afternoon voor het eerst verkocht.

Schitterende locatie

Dat was ook bij de pers niet onopgemerkt gebleven: maar liefst drie televisieploegen waren aanwezig om het evenement en Roy Donders te filmen. Organisator Elze Buitenhuis kijkt terug op een geslaagde dag. Haar enthousiasme werkte erg aanstekelijk op de deelnemers en sponsoren. “Het is nog mooier geworden dan ik durfde te hopen”, kijkt ze terug. “The Upper Deck is natuurlijk een schitterende locatie, daar begint het al mee. Daarbij de standhouders, de catering, de kinderopvang, de DJ: het plaatje paste helemaal in elkaar. We zijn inmiddels alweer bezig met de tweede editie en natuurlijk zullen we ook dan weer een leuke special guest regelen”, belooft ze.