previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > Evenementen > Street food

Street food catering

Streetfood is op dit moment dé trend in de wereld van de catering. Heeft u binnenkort iets bijzonders te vieren? Een jubileum, bruiloft, verhuizing of promotie? Of bent u druk met de voorbereiding van een evenement? Dan mag u de innerlijke mens zeker niet vergeten! Verras op die belangrijke dag uw vrienden, familie, collega’s en/of klanten eens met heerlijk, verrassend streetfood.

Het ‘oude streetfood’ kent iedereen wel. Denkt u aan de frietkraam, de ijscokar, de stroopwafelkraam en de hotdogkar. Het nieuwe streetfood gaat uit van hetzelfde principe. Wij komen met het eten naar u toe! Waar u ook bent. Wij rijden naar uw tuin, sportclub, kantoor of evenementenhal. Onze professionele, compleet ingerichte mobiele keukens rijden door het hele land. We maken diverse gerechten op locatie klaar. Essentieel bij het moderne streetfood is de kwaliteit van het eten. Onze gediplomeerde koks gebruiken alleen maar gezonde ingrediënten. En zo krijgt u tijdens uw feestje zeer smakelijke én verantwoorde hapjes voorgeschoteld. Vanzelfsprekend kunnen wij ook zorg dragen voor allerlei dranken als wijn, bier, sapjes, smoothies, koffie en thee. We geven wat voorbeelden van streetfood anno 2014: diverse smaken soepen, sushi, tapas, brood-gerechten als tosti’s, bagels en hamburgers. Heeft u zelf heel specifieke hapjes in gedachten? Onze koks staan er voor open en horen graag van u!

Catering krijgt een heel nieuwe dimensie als u kiest voor streetfood! U ziet hoe de hapjes klaargemaakt worden. U kunt tussendoor vragen stellen. U mag vooraf allerlei gerechten proeven. En misschien wilt u zelf een handje meehelpen?

arrows Walking diner
arrows Amuse Diner
arrows Street food