previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > nieuws > Gooische catering breidt catering uit op de Veluwe

Gooische catering breidt catering uit op de Veluwe

Naarden, 17 december 2013 – Gooische catering gaat zijn catering activiteiten verder uitbreiden in Nederland en start met Veluwse catering in Apeldoorn. Afgelopen jaar zag de cateraar uit Naarden de vraag sterk toenemen, niet alleen in het Gooi maar ook hier buiten. Op dit moment werkt de cateraar alleen nog vanuit haar thuishaven in Naarden. Vanaf 1 januari 2014 zal de nieuwe vestiging in Apeldoorn worden geopend en zal het haar diensten gaan aanbieden onder de naam Veluwse Catering.

Veluwse Catering gaat zich richten op het verder uitbouwen van bestaande klanten en nieuwe klanten op de Veluwe in de omgeving van Apeldoorn. De dependance in Apeldoorn specialiseert zich in de specifieke streekproducten van de regio waarbij net als de Gooische Catering verse producten, hoge kwaliteit van dienstverlening en scherpe prijs bovenaan staan.

De nieuwe locatie in Apeldoorn zal worden geleidt door Arjan Cobelens die vanaf 2012 werkzaam is bij Gooische Catering en Gooische Kookstudio. Vanaf 2003 heeft Cobelens zijn eigen restaurant geëxploreerd. In 2008 heeft hij zijn restaurant verkocht en biedt hij zich aan als freelancer. “Nu 5 jaar later begint het ondernemersbloed toch weer te kriebelen en kan ik bij Veluwse Catering weer ondernemen, ” Aldus mede eigenaar Arjan Cobelens.

“Met de komst van Arjan krijgen we de kans om onze catering landelijk verder uit te breiden, waarbij de Veluwe een mooie eerste stap is, ” aldus mede eigenaar Jan van der Linden. Naast de catering activiteiten geeft de cateraar uit Naarden ook kookworkshops in haar kookstudio welke begin dit jaar is overgenomen.