previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > nieuws > Gooische Catering tekent sponsorcontract SDO

Gooische Catering tekent sponsorcontract SDO

Bussum, 17 april 2012 – Gooische Catering heeft vandaag een sponsorcontract getekend van 3 jaar met één van de oudste voetbalclubs van Nederland, SDO in Bussum. Voetbalvereniging SDO, opgericht in 1917 heeft haar thuisbasis in Bussum, is gelegen naast het Spant en telt ruim 600 leden.

Maatschappelijk ondernemen is onderdeel van onze missie, visie en sdo-sponsoring-gooische-catering-bussumbedrijfsstrategie, waarbij het sponsoren van een lokale voetbalvereniging hier goed bij aansluit. “Met name de betekenis van de afkorting SDO Samenspel Doet Overwinnen sprak ons direct aan” aldus eigenaar Jan van der Linden. Voor SDO is Jan van der Linden geen onbekende, zelf is hij nu ruim 5 jaar actief spelend lid binnen de voetbal vereniging. Hij is dan ook zeer enthousiast over de toetreding als nieuwe sponsor.

SDO is een voetbalvereniging voor sportliefhebbers, waar gezelligheid, onderling respect en plezier de basis vormen. Dat zijn voor ons ook belangrijke aspecten bij Gooische Catering.
Gooische Catering ziet de sponsoring ook als een mooi platform om zijn dienstverlening onder de aandacht te brengen. Beide partijen zijn zeer enthousiast over de nieuwe samenwerking en hopen samen op een sportief en succesvol seizoen

Over Gooische Catering

Gooische Catering is gevestigd in Bussum en levert in het Gooi en omstreken. Gooische Catering is uw cateraar voor Bruiloften, Diners, Borrels, Buffetten, Salades, Borrelhapjes, High Tea, Barbecue, (bedrijfs) feesten, kookworkshops en meer. Bij u thuis of op locatie, Gooische Catering neemt graag de catering organisatie van u over en verzorgt uw feest in uw stijl en wensen.

www.gooische-catering.nl