previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > nieuws > Gooische Kookworkshops Kookclub

Gooische Kookworkshops Kookclub

Naarden, maart 2012 – Gooische Catering heeft haar dienstverlening uitgebreid met kookworkshops, kookclubs en wijnproeverijen. Het Gooische cateringbedrijf vervult hiermee een sterke behoefte in de regio en kreeg de afgelopen weken al vele aanvragen binnen via de speciale website (http://www.gooische-catering.nl ).

De klanten kunnen natuurlijk hun kookworkshops reserveren, maar is er ook de mogelijkheid om een eigen kookclub te starten onder professionele begeleiding van chef-kok Jan van der Linden. De eigen gemaakte producten mag je na afloop ook mee naar huis nemen. “Koken is een passie en die moet je kunnen delen met vrienden of collega’s in een kookclub,” aldus chef-kok en mede-eigenaar Jan van der Linden.

Ook de verschillende kookworkshops zijn een groot succes. Menu’s koken naar eigen keuze met vrienden en familie of als bedrijfsuitje gezellig koken met je collega’s. Een kookworkshop kan worden uitgebreid met een wijnproeverij, welke aansluit bij het gekozen menu.

In december kwam het cateringbedrijf nog in het nieuws met een nieuw uniek kerstconcept. “Ook in 2012 kunt u meer nieuwe cateringconcepten verwachten, waarbij kwaliteit en flexibiliteit tegen een betaalbare prijs voorop staan. Dit is zoals we bekend staan en bekend willen blijven,” vervolgt Jan van der Linden.

In het tweede kwartaal zal de cateraar in Bussum met een nieuw borrelhapjes concept komen. Klanten kunnen dan op de website online borrelhapjes samenstellen en bestellen waarbij de bestelling binnen 24 uur gegarandeerd geleverd wordt.

Over Gooische Catering
Gooische Catering is gevestigd in Bussum en levert in het Gooi en omstreken. Gooische Catering is uw cateraar voor Bruiloften, Diners, Borrels, Buffetten, Salades, Borrelhapjes, High Tea, Barbeque, (bedrijfs) feesten, kookworkshops en meer. Bij u thuis of op locatie, Gooische Catering neemt graag de catering organisatie van u over en verzorgt uw feest in uw stijl en wensen.

www.gooische-catering.nl