previous arrow
next arrow
Slider
You are Here > Personeelsfeest

Personeelsfeest

Een personeelsfeest is dé gelegenheid om op een ontspannen manier bij te praten met al uw collega’s. Een goed glas en smakelijke hapjes zijn hierbij onmisbaar! Om u de zorg daarvoor compleet uit handen te nemen, kunt u een beroep doen op De Gooische Catering! U kunt bij ons onder andere terecht voor de complete verzorging van uw bedrijfsfeest in verschillende thema’s. Wij hebben als partycateraar inmiddels vele personeelsfeesten verzorgd. Tot volle tevredenheid van onze klanten. Samen met u maken wij afspraken over hoe de catering en uw bedrijfsfeest er uit gaat zien. Ieder feest is een uniek feest en vraagt om een bijzondere aanpak! Dat is waar wij als cateraar voor staan!

Onze partycatering maakt uw personeelsfeest onvergetelijk!

Waar uw personeelsfeest ook plaatsvindt, wij komen als flexibel cateraar naar u toe. Onze mensen zijn in staat om op de meest uiteenlopende locaties en de meest afwisselende tijden top service te leveren. Wij nemen alle hapjes en drankjes inclusief servies en andere benodigdheden mee. Het enige dat we als partycateraar van u verwachten is dat u er bent en geniet! Onze gerechten en hapjes worden altijd op de locatie vers voor u bereidt. U kunt bij ons ook voor een bepaald thema kiezen. Want denkt u bijvoorbeeld summer white, tropical paradise, winter wonderland of James Bond.

De catering die wij leveren is keer op keer anders en uniek. Wij garanderen u heerlijk eten en drinken en de beste service. Vol hartstocht en toewijding zetten wij ons in, zodat u 100% tevreden zult zijn over de partycatering.

arrows Receptie / Borrel
arrows Diner
arrows Lunch
arrows Borrelhapjes
arrows Catering locaties
arrows Bruiloft
arrows Tuinfeest
arrows Personeelsfeest
arrows Partyverhuur
arrows High Tea